vahend torustiku puhastamiseks, öko, probiootilised

probiootilised öko vahend torustiku puhastamiseks

VEDEL LAHUSTI
OHUTUM JA EFEKTIIVSEM ALTERNATIIV TUGEVATOIMELISTELE KEEMILISTELE VAHENDITELE.

  • Lahustab kiiresti ummistuse äravoolutorus.
  • Kõrvaldab ebameeldiva lõhna.
  • Hävitab kahjulikud bakterid.
  • Täiesti ohutu kasutada ilma kinnasteta.


EcoGreenvegan100prcHands

Toote kirjeldus

Lahustab kiiresti ummistuse äravoolutorus, kõrvaldab halva lõhna ja hävitab kahjulikke baktereid. Täiesti ohutu kasutada, kuid sama tõhus ja kiirem kui tuntud abrasiivsed keemilised puhastusvahendid. Ideaalne ja ohutu iga tüüpi torudele. Ei sisalda mürgiseid aineid ega karme lahusteid, mittepatogeeniline, neutraalse pH-ga. Hinnatud ökosertifikaadiga. Eriti soovitatav lokaalse kanalisatsiooniga kodudes. Tõhus ja ohutu alternatiiv söövitavatele leelistele ja happelistele analoogidele.

Kasu tervisele: Ei sisalda tugevatoimelisi kemikaale, ei sisalda toksilisi aineid, ei sisalda tugevatoimelisi abrasiivseid aineid, ei sisalda kloorvalgendajaid, ei sisalda kloorvalgendajaid, ei sisalda fosfaate, ei sisalda nonüülfenoole, ei sisalda värvaineid, ei sisalda GMO-sid, hüpoallergeenne.Ohutuim alternatiiv tugevatoimelistele keemilistele puhastusvahenditele. Hinnatud ökosertifikaadiga. Soovitame inimestele, kellel esineb astma või mõni allergia.
Kasu keskkonnale: Vähe lenduvaid orgaanilisi ühendeid.kergesti biolagunev, mõjutab vee-elu minimaalselt, pakkematerjalid on taastöödeldavad, ei ole katsetatud loomade peal. Eriti soovitatav kasutada septilise ja muud tüüpi lokaalse kanalisatsiooniga kodudes.

Kasutamine: loksutage vahendit korralikult. Valage 210 ml ööseks äravoolutorusse või laske minimaalselt paar tundi seista.

Ingredients: Proprietary formulation containing viable probiotic microorganisms cultures (class 1 “non-pathogenic”).

Ülevaated

    Add Review

    Lisa ülevaade

    *

    Saadaval pakendi:
    15oz(0.42l)
    MSRP:
    15 OZ –   €3.95-€4.25