nahapuhastusvahend, öko, probiootilised

Probiootiline naha puhastamise biovahend

PROFESSIONAALNE, OHUTU JA VÄGA TÕHUS PUHASTUSVAHEND.

  • Eemaldab ka kõige jonnakamad plekid – veini, kohvi, rasva, tindi jm.
  • Kõrvaldab ebameeldivad lõhnad.
  • Hoolitseb naha eest ja pikendab selle kasutusiga.
  • Soovitame kasutada inimestel, kellel on astma või allergia.


EcoGreenastmaNotTestedOnAnimals2

Toote kirjeldus

Aktiivsed probiootikumid puhastavad mikroskoopilisel tasandil, eemaldab toidu-, kohvi-, rasva- ja muud plekid. Kõrvaldab ebameeldivad lõhnad. Ei sisalda kloorvalgendajaid ega tugevatoimelisi lahuseid. Soovitame inimestele, kellel esineb astma või mõni allergia.

Kasu tervisele: Ei sisalda tugevatoimelisi kemikaale, ei sisalda toksilisi aineid, ei sisalda tugevatoimelisi abrasiivseid aineid, ei sisalda kloorvalgendajaid, ei sisalda kloorvalgendajaid, ei sisalda fosfaate, ei sisalda nonüülfenoole, ei sisalda värvaineid, ei sisalda GMO-sid, hüpoallergeenne.Ohutuim alternatiiv tugevatoimelistele keemilistele puhastusvahenditele. Hinnatud ökosertifikaadiga. Soovitame inimestele, kellel esineb astma või mõni allergia.
Kasu keskkonnale: Vähe lenduvaid orgaanilisi ühendeid.kergesti biolagunev, mõjutab vee-elu minimaalselt, pakkematerjalid on taastöödeldavad, ei ole katsetatud loomade peal. Eriti soovitatav kasutada septilise ja muud tüüpi lokaalse kanalisatsiooniga kodudes.

Kasutamine: loksutage vahendit korralikult, immutage pind vahendiga, jätke 2–5 minutiks seisma, seejärel hõõruge niiske harjaga ja kuivatage käsnaga. Vajaduse korral korrake protseduuri.

Ingredients: Probiotic cleaner, containing; Water, Microorganisms (class 1 “non-pathogenic”), Alkyl(C9-11) alcohol, ethoxylated (organic, from coconut oil, palm oil or soybean), Sodium octylsulfonate (organic, sodium salt and octanesulfonate), 1,2-propanediol (organic, from seaweed), Soda, Citric acid (organic acid), benzisothiazolinone/methylisothiazolinone (green preservative for household products, without formaldehyde and halogens).

Ülevaated

    Add Review

    Lisa ülevaade

    *

    Saadaval pakendi suurustes:
    15oz(0.42l), 150oz(4.4l)
    MSRP:
    15 OZ – €4.35 – €4.75
    150 OZ – €30.55 – €33.05