tualettpoti ökopuhastusvahend, naturaalsete

naturaalsete tualettpoti ökopuhastusvahend TRI-BIO-Natural

VÕIMAS
PUHASTAB, VALGENDAB, DESINFITSEERIB JA EEMALDAB ROOSTE
SAMA TÕHUS KUI PARIMAD TUNTUD TUGEVATOIMELISED KEEMILISED KLOORI SISALDAVAD JA HAPPELISED PUHASTUSVAHENDID.

  • Eemaldab kiiresti mustuse, katlakivi ja rooste ning jätab tualettpoti säravpuhtaks.
  • Ei sisalda kloori ega tugevatoimelisi lahuseid.
  • Täiesti ohutu kasutamiseks kõikidel pindadel.
  • Soovitame inimestele, kellel esineb astma või allergia.


EcoGreenastma100prcHands

Toote kirjeldus

Eemaldab tõhusalt mustuse, katlakivi ja rooste. Ei sisalda kloorvalgendajaid ega lahusteid, efektiivsuselt ei jää alla tuntud abrasiivsetele keemilistele pesuvahenditele. Täiesti ohutu kõikidele pindadele. Põhineb looduslikel biolagunevatel koostisosadel. Hinnatud ökosertifikaadiga. Sobib inimestele, kellel esineb astma või mõni allergia. Ei sisalda kloorvalgendajaid, lahusteid, abrasiivseid aineid, säilitusaineid, fosfaate, lõhnaaineid, värvaineid ega teisi toksilisi aineid. Ei sisalda GMO-sid. Neutraalse pH-ga, hüpoallergeenne, biolagunev. Eriti soovitatav kasutada lokaalse kanalisatsiooniga kodudes.

Kasu tervisele: Ei sisalda tugevatoimelisi kemikaale, ei sisalda toksilisi aineid, ei sisalda tugevatoimelisi abrasiivseid aineid, ei sisalda kloorvalgendajaid, ei sisalda kloorvalgendajaid, ei sisalda fosfaate, ei sisalda nonüülfenoole, ei sisalda lõhnaaineid, ei sisalda värvaineid, ei sisalda GMO-sid, hüpoallergeenne. Ohutuim alternatiiv tugevatoimelistele keemilistele puhastusvahenditele. Hinnatud ökosertifikaadiga. Soovitame inimestele, kellel esineb astma või mõni allergia.
Kasu keskkonnale: Vähe lenduvaid orgaanilisi ühendeid.kergesti biolagunev, mõjutab vee-elu minimaalselt, pakkematerjalid on taastöödeldavad, ei ole katsetatud loomade peal. Eriti soovitatav kasutada septilise ja muud tüüpi lokaalse kanalisatsiooniga kodudes.

Kasutamine: kandke väike kogus vahendit WC-poti seintele, laske mõni minut seista, seejärel hõõruge harjaga ja loputage puhta veega.

Ingredients: Based on plant-based ingredients. Water, Lauryl polyglucose (organic, from coconut oil and sugar), Glycolic acid, Milk acid, Oxalic acid, Xanthan gum.

Ülevaated

    Add Review

    Lisa ülevaade

    *

    Saadaval pakendi suurustes:
    24oz (0.71l)
    MSRP:
    24 oz – (€3.39 – €3.69)